Kuulumisia

Tervehdys jälleen! Miten teidän kesä meni? Täällä vietettiin heinäkuu kesästä ja läheisten seurasta nauttien, ja pidettiin samalla myös hieman taukoa työhommista ja myös blogin kirjoittelusta. 

Kun työ on intohimo ja merkittävä osa elämää, on työasioista välillä haastavaa irrottautua esimerkiksi loman ajaksi. Somea selatessa työhön liittyviä asioita tulvii silmille jatkuvasti, ja alitajunta saattaa jauhaa lakkaamatta, mitä voi olla vaikea vaientaa, jos tähän ei kiinnitä tietoisesti huomiota. Tästä syystä esimerkiksi somen käyttöä on ihan terveellistä vähentää tai tauottaa loman ajaksi. Vuodet yrittäjänä ovat jo opettaneet meille lomailun taitoa, valitettavasti myös kantapään kautta. Kaikesta kuitenkin oppii, ja nykyisin me lomaillaan hyvällä omallatunnolla kuten kuuluukin, ja nyt on taas ihana palata syksyn touhujen pariin uudella energialla ja ladatuilla akuilla! :)

Jassun perheen kesä kului kotosalla ilman aikatauluja ja mökillä rentoutuen. 


"Mökki on yksi mun lempipaikoista, koska siellä saa oikeasti levättyä ja tuuletettua ajatuksia. Siellä olen tehnyt useana kesänä suunnitelmia ja isoja päätöksiä <3 Mökillä treenattiin poikien kanssa ja nautittiin läheisten seurasta. Kesään mahtui myös yhdet ihanat häät <3 Nyt kun lomat on vietetty ja lapset aloittaneet koulun, on kiva päästä keskittymään töihin. Uusien asiakkaiden kanssa starttaillaan syyskuun alussa, ja samaan aikaan käynnistyy myös mun ryhmäliikuntatunnit. Jos haluat voida paremmin ja energisemmin, niin tehdään yhdessä pieniä tekoja ja saavutetaan isoja muutoksia! Valmennuksiin on muutama paikka vapaana, joten ota yhteyttä :)" 





Sallan kesään kuului muutama ulkomaanreissu perheen kanssa, rauhallisista aamulenkeistä nautiskelua, illanviettoja ystävien kanssa, paljon hiekkalaatikkoleikkejä ja muita touhuja vauhdikkaan pikkumiehen kanssa. Vauvavuosi hurahti vauhdilla, ja nyt pieni nyytti on jo vuoden ikäinen!





"Ennen lasta en ole koskaan oikeastaan lomaillut kotosalla, tai muutenkaan pitänyt pidempiä yhtäjaksoisia lomia kesän aikana. Reissuun on suunnattu vasta syksyllä tai talvella hakemaan aurinkoa pimeän jakson keskelle. Lomamoodiin pääsy on meillä jotenkin aina vaatinut sen, että lähdetään vähän pidemmälle omilta kotinurkilta. Vaikka reissut lapsen kanssa ovat sujuneet nyt tosi hyvin, on kotiin ollut nyt aiempaa mukavampi palata tuttujen kuvioiden ja rutiinien pariin :) Eikös loma ole tehnyt just silloin tehtävänsä, kun arjen rutiinit taas maistuvat?



Nyt elokuussa olen suunnitellut syksylle uudenlaisia henkilökohtaisia ravintovalmennuksia, joiden keskiössä on rennomman ruokasuhteen opettelu, minkä avulla voidaan päästä irti erilaisista ruokaan liittyvistä jännitteistä ja esimerkiksi diettaamisen ja laihdutuspyrkimysten kierteestä, mikä on voinut kestää jopa vuosia! Tällaista valmennusotetta olen toteuttanut jo aiemminkin valmennustyössäni hyvin tuloksin, ja nyt olen suunnitellut tähän myös entistä strukturoidumman valmennuskokonaisuuden! Tulen kertomaan aiheesta lisää instassa ja myös täällä blogin puolella, kannattaa siis pysyä kuulolla!" 


Yksilövalmennusten ohella meidän syksyn suunnitelmiin kuuluu edelleen ammatillisen osaamisen kartuttamista, ja opinnot jatkuvat äitiysliikunnan parissa. Opinnoissa tullaan syventymään lisää esimerkiksi erkauman kuntouttamiseen. Meillä on myös suunnitteilla äiti-lapsi - jumpparyhmä, jossa keskitytään erityisesti synnytyksestä palautumiseen, ja tunneille voi osallistua yhdessä vauvan kanssa. Aikataulullisesti tämä tulee toteutumaan hiukan myöhemmin syksyllä, ja me kerrotaan siitä lisää lähempänä :) 

Täällä blogissa me halutaan edelleen antaa teille lukijoille vinkkejä ja apua energisempään arkeen ja oman hyvinvoinnin edistämiseen, ja mielellään myös kuullaan jälleen teidän toiveita käsiteltävistä aiheista! Mihin asioihin te kaipaisitte tsemppiä tai vaikkapa vinkkejä nyt syksyn alussa?! 

Reseptejä ja esimerkiksi treenivinkkejä tullaan jakamaan entistä enemmän jatkossa suoraan Ig:n puolella! Meidän kanavat löydät täältä: 





Ihanaa ja aurinkoista syksyn alkua, palataan pian!
Jasmin & Salla

ps. Henkilökohtaisiin valmennuksiin liittyen meille kannattaa laittaa viestiä suoraan s-postilla: 

tmi.jasmina@gmail.com ja salla.rikkila@gmail.com

Kommentit